ИЗПЪЛНИТЕЛИ

ВИКТОР ЧУЧКОВ


Професор Виктор Чучков е гостувал като пианист и композитор в над 16 страни в Европа, Азия и Южна Америка. Носител е на множество престижни, международни награди и е оставил поне един мил и светъл спомен у всеки българин - "Моля кажете не на шега, кой нарисува тази дъга?".  Заедно с Маестро Мориконе е работил върху много творчески проекти. В кариерата си се изявява като композитор и концертиращ пианист. Солист на оркестри в Италия, Холандия, Швейцария, Бразилия, Русия, САЩ, Малайзия, Македония, Гърция, свири под диригентската палка на Дж. Маринуци, Дж. Медалия, Е. Бауер, Вл. Чачин, Ил. Лапинш, М. Арджентиери, Ф. Лавекя, В. Стефанов, Д. Манолов, И. Вульпе и др. Лауреат е на международни и национални конкурси.

Виктор Чучков и Теодосий Спасов са любими на българската публика творци, всеки от тях, оставил трайна следа в световната музикална история. На 8ми август те ще създадат феерия от звуци, специално и за първи път за посетителите на концерта в Свети Влас, амфитеатър "Арена". Начало на събитието 21.00 часа.
 
Билети за концерта може да закупите на цена от 30лв в мрежата на Eventim. Повече информация открийте на: www.eventzone.bg