СЪБИТИЯ

НАЧАЛОСЪБИТИЯ
ВИЕ СТЕ ТУК


ORTHODOX CELTS, THE SMUGGLERS COLLECTIVE И ОЩЕ МНОГО ИЗНЕНАДИ НА ФЕСТИВАЛ BEERRELATION 2014!
ВХОД СВОБОДЕН!

 
В самото начало на дългоочакваното лято, между 12 и 15 юни, в любимия зелен кът на София – Южния парк, ще се проведе BeerRelation, ексклузивно от организаторите на Elevation!

Входът на фестивала ще е откъм бул. „Гоце Делчев”, на широката поляна, всеки ден от 12ч. до 22ч.и ще бъде напълно свободен. Събитието се осъществява със специалното съдействие на Столична Община, част от програмата за Европейска столица на културата, 2019г.откъм бул. „Гоце Делчев”, на широката поляна, всеки ден от 12ч. до 22ч.

Дните ще са пропити с традиции, изкуство, веселие и футболни пристрастия. Така можем да обобщим цялостната емоция на BeerRelation. На сцената на фестивала ще се изявят артисти от България и чужбина, в това число популярни музиканти и комедианти, за чиито професионализъм и талант. Ние, организаторите, "Ивент Зона" гарантираме. Orthodox Celts, ХаХаХа Импро, The Smugglers Collective и Mango Duende ще бъдат само част от програмата на събитието.

Сръбската рок-фолк банда Orthodox Celts, известна като първата готик – ирландска група на Балканите, ще ни забавлява с неподправено чувство за ритъм и уникален стил. Вече 20 години на сцената, Orthodox Celts продължават да ни радват с изпълнения и концерти на живо, вибриращи от положителни емоции и сръбски шик.

Театралите от ХаХаХа Импро са подготвили… изненада! Изненада разбира се, всяка тяхна изява е чиста импровизация, а каква ще бъде темата на тази, ще стане ясно само на гостите на BeerRelation.
The Smugglers Collective, познати с неповторимите партита, тип Belle Epoque, също ще вземат участие на фестивала. Ще имаме възможност да се насладим на актуалната комбинация електро суинг и ще върнем стрелките на времето с младите диджеи.

Горещите латино музиканти от Alex Linares&MangoDuende, допълнително ще загреят атмосферата над нощна София със заразително салса настроение и богата палитра от звуци.
Очаквайте скоро още новини за сцената на BeerRelation.

Големият екран под открито небе, ще бъде централна атракция, на който запалянковците ще могат да проследят откриването и първите мачове от Световното първенство по футбол за 2014 година.
На летния арт фестивал BeerRelation, пивото ще бъде на почит. Красиви шатри ще подслонят представители на различни нации, посолства и световни производители, отличаващи се с опита и уменията си в пивопроизводството. Присъстващите ще имат възможността да се запознаят с дългогодишните им традиции от първа ръка. Също ще представят и кратка история на маркатите си и бирата изобщо, ще предложат питателна храна и разнообразен бирен асортимент, отговарящи на най-претенциозния вкус.

Специално за BeerRelation,"Асоциацията на домашните пивовари" в България ще демонстрират позабравени техники от миналото за приготвяне на кехлибарената течност. От нас като аматьори, се изисква присъствие и консумация!


Фестивалът ще се отличава и с арт сцена, както и зона за забавления, където ще бъде предоставена възможност за спорт и провеждане на атрактивни игри като Бира Понг, футбол на маса и много др.
Всичко е такова, каквото е, но добрата бира в добра компания, помага да е още по-добре!
BeerRelation се стреми към единство в многообразието!

12 - 15 юни, всеки ден от 12ч до 22ч, Южен парк! Вход свободен! Следете www.eventzone.bg и www.elevation.bg за допълнителна информация и новини.
Консумирайте отговорно!

https://www.facebook.com/events/1411449025793482/?context=create&source=49#