СЪБИТИЯ

НАЧАЛОСЪБИТИЯ
ВИЕ СТЕ ТУК


DJ CONCAT ОТ ЛЕЙБЪЛА НА
PAROV STELAR ЗА ПЪРВИ ПЪТ В БЪЛГАРИЯ

 
Суров ритъм и щипка магия за 8-ми март
 
 
DJ Concat ще взриви публиката на Black Label Whiskey Bar на 8ми март, 23 ч, по покана на "Ивент Зона".
 
Културата е магията в днешния свят и всеки дръзнал да твори е своеобразен магьосник. DJ Concat не прави изключение от това правило и е поредното откритие под "шапката" на Etage Noir Records, където са и любимите ни Parov Stelar Band. Млад, нахъсан и адски талантлив, Concat отскоро експериментира с таланта си, но вече е набрал солидна популярност сред меломаните. За него казват, че музиката му е подходяща за всяко събитие и настроение, без значение дали е фестивално или клубно. Стилът му е изпъстрен с deep house и мелодично техно до bassy, плътно подчертани от танцувален ритъм. Доказателство за казаното са пълните клубове и многобройните покани за участия от цял свят.
 
Роден 1991 в северна Австрия, DJ Concat отскоро навлиза в бизнеса. След като натрупва опит в различни стилове, той намира удоволствие в създаването на "4 to the floor" бийтове – ритмична схема, използвана в диско и електронната музика. Започва кариерата си в северноавстрийското семейство на "Audiocrime Sound System", но днес вече гради име в лейбъла на Etage Noir Records.

След поредица културни събития на различни теми, екипът на  "Ивент Зона" избра да представи именно DJ Concat, непознат за България и истинско събитие на международната музикална сцена. Това, както знаем, е характерно за организаторите, които неотдавна зарадваха публиката с първия концерт на Маестро Енио Мориконе в София.
 
DJ Concat - модерен, енергичен и магнетичен млад мъж със забележителен талант - 8-ми март, в сърцето на столицата, Black Label Whiskey Bar, 23ч!

Предварителна продажба на билети няма да има. 
Телефон за резервации: 0884123451
С любезното съдействие на шампанско Veuve Clicquot.