СЪБИТИЯ

НАЧАЛОСЪБИТИЯ
ВИЕ СТЕ ТУК

ВЪЛНУВАЩА ВЕЧЕР ОЧАКВА ВСИЧКИ ГОСТИ НА „THE LOUNGE BAR”

Мария Илиева е една от най-специалните гост-звезди в тазгодишната програма на „The Lounge Bar“. Тя ще озари морския бряг със своята красота и неповторим глас на 14-ти юни, събота. Събитието започва в 22.00 часа!
 
Родената в семейство на класически музиканти, Мария ходи на уроци по пиано и солфеж от петгодишна възраст. Започва да пее на шестгодишна възраст и развива певческите си умения във формациите на хоровата школа „Петко Стайнов“. 2001 г. полага началото на самостоятелната кариера на Мария Илиева. Големият успех на Мария идва след пробива ѝ с песента „Лунен сън“, следва „Нищо“ - хитовете изстрелват певицата на върха на класациите и ѝ носят престижни награди, както и висока оценка на публика и критика. Следва успешния сингъл към дебютния ѝ албум „Лунен сън“ „All Right“ – колаборация с фънк-соул групата Те. От август 2007 г. има собствен лейбъл под името „Стерео стая“, а хитовете й са безброй.
 
Музикотерапията й е задължителна за всеки. Никой не може да й устои, защото тя е невероятно истинска и талантлива. Това я прави и любимка на българската публика. Ще Ви очакваме за да изживеем заедно прочувственото изпълнение на изключителната Мария Илиева.
 
„Условие N1”  е да си направите резервация, тъй като местата са ограничени, а Мария блестяща.
 
Телефон за резервация: 089 011 1888

https://www.facebook.com/events/737347516285969/?ref=5
http://theloungebar.eu/