СЪБИТИЯ

НАЧАЛОСЪБИТИЯ
ВИЕ СТЕ ТУК

 MILENITA & FUNKY MIRACLE В НОВООТКРИТИЯ "THE LOUNGE BAR"

 
Миленита поглъща с чара си.  Момчетата от Funky Miracle завлдяват с безупречното си джаз и фънк звучене. Ако не стe ги слушали на живо, Event Zone и „The Lounge Bar“ ви осигуряват тази възможност. На 13 юни, петък, Миленита & Funky Miracle ще изпълнят хитовете си в новоткрития „The Lounge Bar“ разположен в комплекс  „Casa Real II“.
 
Макар и млади, Георги Стойков (тромпет), Владислав Мирчев (тромбон и вокали) Пламен Денчев ( клавир, вокали) Алекс Атанасов (бас китара) Илия Колев (китара), Михаил Мичев (китара), Симо Желязков (вокали), Радо Казасов (барабани),  вече са доказали потенциала си на сериозни джаз и фънк инструменталисти. В комплект с авангардната Миленита получаваме един страхотен музикален проект. Гласът на Миленита обвива слушателя в кадифена завивка, докато фънкът на Георги, Владислав, Пламен, Алекс, Илия, Михаил и Симо ни пренася в атмосферата на бар в Сейнт Луис, в зората на джаза.
 
„Кадифето“ и „Фънкът“  ще  ви очакват в град Свети Влас в изисканата обстановка на “The Lounge Bar” и безвремието на лятото. Заповядайте на 13 юни 2014г., петък да се раздвижим на фона на морето.
 
Не забравяйте да си запазите места на телефон: 0890 111 888!

https://www.facebook.com/events/308114046019920/?fref=ts
http://theloungebar.eu/