СЪБИТИЯ

НАЧАЛОСЪБИТИЯ
ВИЕ СТЕ ТУК

ПОП ВEЧЕР С ОРЛИН ПАВЛОВ В THE LOUNGE BAR

  
В петък, 8-ми август, ще ни гостува Орлин Павлов. Чаровникът  ще излезе на сцената в 23.00 часа, по покана на Event Zone и The Lounge Bar.

Присъствието на Орлин гарантира за музикално удоволствие за сетивата. Усмихнат и винаги творчески настроен, неговият талант го нарежда до едни от най-успешните български изпълнители.Чувствен глас, стил и музика за сетивата ще зарадват феновете на родната музика.

Една от най-ярките музикални звезди на съвременната ни сцена става популярен като вокалист на „Каффе“. След четири години съвместна работа с групата, Орлин  започва самостоятелна кариера през 2006 г.
Първият му сингъл е „Мечтаеш ли”, а по-късно записва песента „Обичай ме за 5 минути”. Записвал е песни и с Белослава, Светла Иванова, Ангел Заберски-син, Любо Киров, Графа, Бобо. Всеки музикален проект, в който се включи е изключително успешен. За него колегите му казват, че е „Победител по призвание и съдба“.

Концертът на Орлин Павлов е част от т поредицата на Event Zone – Summer Session Concerts, заедно с Alice Francis, Васил Петров, Теодосий Спасов, Виктор Чучков и много други. Билети можете да закупите на място, в „The Lounge Bar“.