СЪБИТИЯ

НАЧАЛОСЪБИТИЯ
ВИЕ СТЕ ТУК

КОСМИЧЕСКИТЕ SUBMOTION ORCHESTRA С КОНЦЕРТ В СОФИЯ


На  11-ти юли тази година мелодия от друго измерение ще огласи София от огромната терасата на Bar & Dinner  "III-ти етаж". „Event Zone“ покани Submotion Orchestra в България за две много специални събития, концертите им ще са част от поредицата Summer Session Concerts на организаторите.
Създадена през 2009г., в Лийдс, Submotion Orchestra са една от най-успешните британски групи с вълнуващо и интересно звучене. Продукцията им е смесица от няколко стила – electronica, soul, ambient, jazz и dub.  В музиката им има спокойствие, красота и малко меланхолия. Тромпетът им ни шепти нещо за романтика, докато пианото допринася за джазовото звучене, а кристалният глас на магнетичната певица Ruby Wood е финалният щрих, придаващ блясък. Международният диджей и продуцент Ruckspin пък е онзи, който създава космическия свят Submotion. Тази симфония от звуци е допълнена от баса и перкусиите и е истински триумф за качествена музика. В момента бандата работи над 3-тия си албум.
Bar & Dinner  "III-ти етаж" се намира на бул. „Ломско шосе” № 2, на метростанция „Хан Кубрат” в бизнес център „Надежда”. За меломаните, които още не са отпрашили за морето - 11 юли, на просторната тераса на "III-ти етаж", британците ще представят най-добрите си парчета.  Ако пък вече сте заровили крака в пясъка – 12-ти юли, плажният бар Hacienda в курортното селище Лозенец, ще приюти Submotion за втората вечер на концерта им.
Билети за двата концерта може да закупите в мрежата на Eventim на цена от 25лв, на място цената на билета ще бъде 30 лв.

http://www.eventim.bg/bg/bileti/kosmiceski-koncert-submotion-orchestra-sofi-iii-etaz-bardinner-365473/event.html

https://www.facebook.com/events/655355784540380/?ref=5
http://www.eventzone.bg/bg/news/details/submotion-orchestra-in-sofia-and-hacienda-beach-lozenets