СЪБИТИЯ

НАЧАЛОСЪБИТИЯ
ВИЕ СТЕ ТУК

ВАСИЛ ПЕТРОВ И АНГЕЛ ЗАБЕРСКИ С ДЖАЗ ВЕЧЕР В THE LOUNGE BAR


Джаз вечер очаква посетителите на The Lounge Bar, комплекс Casa Real, Свети Влас на 2-ри август, когато Васил Петров и Ангел Заберски ще изпълнят едни от най-големите световни класики на Франк Синатра и още легендарни джаз изпълнители. 

Изпълнителите работят заедно повече от 10 години. Съвместно изнасят концерти из цяла България, в Лугано – Швейцария, в Москва – Русия. Участват почти във всяко издание на Празници на изкуствата Аполония, както и в други джаз форуми и фестивали в България. Свързва ги още професор Ангел Заберски-баща, които е бил учител на Васил преди и след Консерваторията. Джаз изпълнителят често казва, че  „ако сега звуча добре, до голяма степен го дължа на него“.

Роденият през 1969г., в София, в семейството на професор Ангел Янков Заберски и естрадната певица Маргарита Радинска, Заберски-младши, свири на пиано от 6-годишен. Завършва Националното музикално училище, а в последствие Музикалната академия. Изучава контрапункт, музикални форми, елементарна теория на музиката, солфеж – основите на едно сериозно музикално образование. От тогава са и първите му стъпки в джаз музиката.

Елате на 2-ри август в The Lounge Bar, за да се насладите на истинските джаз класики в изпълнение на Васил Петров и Ангел Заберски. Започваме в 23 ч., бъдете с нас!

За резервации: 0890 111 888