НОВИНИ

НАЧАЛОНОВИНИ
ВИЕ СТЕ ТУК


BANSKO BEAT ПРОДЪЛЖАВА

 
Снощи започна фестивал Bansko Beat и събра на площада в град Банско феновете на добрата музика и веселото настроение. Малко след 19 ч., след като бяхме разхладени от летен дъжд, Ненчо Балабанов сложи началото на фестивала. Той забавлява малки и големи в публиката със заразителна усмивка.

Около 19:30 ч. френският изпълнител Cesar представи на всички гости нестандартните си композиции, изпълнени с тромбон и лууп-станция. Неговите парчета са базирани на импровизация, която той прави на момента и реагира на настроенията на публиката. Мелодичният тромбон озвучи центъра на Банско и създаде невероятна атмосфера сред планинския град.

След него Михаела Маринова разтърси целия площад с големите си хитове и извисяващия си глас. Всички присъстващи пяха заедно с нея и танцуваха под звуците на „Не ти ли стига“ и „Стъпка напред“. Стивън Ачикор събра почитателите си пред сцената, които пригласяха на Sorry, I Can’t Feel My Face, I Believe I Can Fly, „Облаче ле, бяло“ и още редица песни. Кадифеният му тембър и изключителното му присъствие на сцената накараха гостите на фестивала да се влюбят още повече в таланта му.

DARA заби дебютния си сингъл „Кво не чу“ веднага щом излезе на сцената.  А Bang Bang, Bonbon и Dark Horse бяха сред избухващите кавъри, които тя изпълни след това. Тя беше облечена във впечетляващ тоалет, в тон с клипа на дебютното си парче. Сякаш не беше достатъчно, че всички я обичат, а и насред изпълнението си DARA качи най-големите си фенове от публиката на сцената.

Купонът ескалира с Lariss, която хвърли бомбата с Droppin Da Bomb и след 23 ч. не спираше да пее и да танцува със страхотните си танцьорки. Тя изпълни и другите си големи хитове: Dale Papi и Epana, които всички присъстващи знаеха наизуст и изпяха заедно с нея. Lariss и нейните дами взривиха публиката с туърк и хип-хоп танци, много емоция, цвят и любов към шоуто.

Продължаваме и днес, от 18:30 ч., с DA Clique. Танцовата формация от Перник ще открие втория фестивален ден. Програмата ще откриете на фейсбук страницата на фестивал Bansko Beat.