НОВИНИ

НАЧАЛОНОВИНИ
ВИЕ СТЕ ТУК


ЕЛА НА СРЕЩА СЪС ЗВЕЗДИТЕ ОЩЕ ДНЕС!
BANSKO BEAT MUSIC EXPERIENCE!


Няколко часа ни делят от среща с най-любимите изпълнители, фестивалната вълна Bansko Beat заля града!
Безчет са причините да посетим Банско през лятото, но точно на 10-11 юли, т.е. утре и вдругиден, поводът е Bansko Beat Music Experience – среща със звездите. Напълно безплатно!
Никак, никак не е Impossible точно ти да срещнеш култовия Джеймс Артър наоколо! Мистър Brit-pop вече е на наша територия и с любопитство очаква срещата с българските си фенове в събота. „Малките дракони” (Little Dragon) вече кацнаха на родна земя, а всеки момент пристигат и останалите звездни изпълнители. 


Час след час, централният площад кипи от невиждано настроение и еуфория! Сцената е готова, зоната за игри и забавления е в очакване на най-смелите ентусиасти.

Градът отдавна си спечели славата на фестивално място, а когато събитието е от такъв мащаб, няма как да не признаем професионализма и добрия нюх на Община Банско. Подбрани са великолепни чуждестранни изпълнители – James Arthur, Mo 'Kalamity and The Wizards, Little Dragon, Sam Feldt, Mo’ Horizons, Shawn Lee’s Ping Pong Orchestra и български артисти – Jeremy?, Dj DESY & Mr. Vagabond, Миленита, Sensimillianz и Selector Rosen и Поли Генова, която освен че ще пее, ще бъде и водещ на купона.Още една приятна новина научихме от щаба на организаторите – поредното свежо откритие, новото попълнение в лайн-ъп-а на концертите тези дни, са българската алтернативна група Nu Ance (от англ. „ново състояние”/ нюанс). Да, звучи леко нюансирано, защото музиката, която предлагат Денислав Попов (китара), Борис Малеванов (барабани), Теодор Иванов (бас китара) и Борис Иванакиев (вокал), практически е безгранична. В никакъв случай безцветна, точно обратното – жива и много стилна музикална колаборация ще представят още в събота алтернативните артисти.

Който търси – намира, и точно това се случи с младоците-професионалисти The Lefties, които спечелиха Конкурсът за непопулярна БГ банда, организиран от „Бохемия Ентъртейнмънт”. Те не само ще пропътуват разстоянието от Шумен, родното им място, до Банско, но и ще „взривят” всичко по пътя си, както сами обещават. Още тази вечер ще можем да ги видим в клуб Base Camp Bansko в града от 22 ч., когато ще спретнат първия афтър на фестивала.Трудно ще намерим по-пълно с живец и хъс място от Банско! Гората е настръхнала от нетърпение, както и ние! Bansko Beat Music Experience е специално за нас! С вход – СВОБОДЕН!