НОВИНИ

НАЧАЛОНОВИНИ
ВИЕ СТЕ ТУК
 

Пресконференция с Ясмин Леви в Sofia Live Club

 

2 октомври 2017, 10:30 ч.

 

Имаме удоволствието да поканим всички желаещи журналисти, като представители на медиите в България на първата пресконференция на Ясмин Леви, която ще се проведе в Sofia Live Club в понеделник, 2 октомври 2017 г. от 10:30 ч.

На срещата ще присъстват посланика на Израел г-жа Ирит Лилиан, председателят на Двунационалната търговска камара България-Израел г-н Ави Катриели и директорът на Институт Сервантес г-н Хавиер Валдивиелсо. Организаторите на концерта, екипът на Event Zone, горди и с първата грандиозна изява на Маестро Енио Мориконе у нас, ще координират и водят пресконференцията. С онлайн връзка, участие ще вземе и самата Ясмин Леви, на която лично ще можете да зададете въпросите, които Ви вълнуват, във връзка с концерта на 21 октомври, в Sofia Live Club.

На 2 октомври, ще имаме привилегията да поговорим лично с най-популярната изпълнителка на ладино, да разберем какъв път е извървяла като посланик на древните традиции на еврейския народ. Кое я подтиква да изпълни виртуален дует със своя баща Ицхак Леви и коя е причината, обърнала сърцето й към танго и фламенко ритмите.

Богатата й биография на световен артист, дава възможност за интригуващи разговори, за лични и професионални обогатявания. Приканваме Ви да „грабнете” шанса и да запазите времето между 10.30 и 11.30, на 2 октомври, когато ще Ви очакваме в Sofia Live Club. Молим всички, които ще присъстват да носят своята журналистическа карта. 

За подробности, свързани с концерта на Ясмин Леви на 21 октомври, следете тук.
Билети за концерта: тук.