НОВИНИ

НАЧАЛОНОВИНИ
ВИЕ СТЕ ТУК
 

VIVA LA MUSICA - VIVABEAT!

Стани победител на Bansko Beat Music Experience 2016!
 

 
Докато покоряваш върховете и броиш звездите, използвай времето да презаредиш батериите и технологичните си джаджи. Тази година приятелите от Bansko Beat са подготвили още един бонус за присъстващите. Съвместно с партньорите си Vivacom ти дават шанс да си тръгнеш от партито по-богат на усмивки и устройства.
 
Входът на фестивала "Bansko Beat Music Experience" и тази година е свободен, така че когато пристигнеш в подножието на Пирин на 15-16 юли, първата ти работа е да откриеш Viva Corner-a, където всички участници на апликацията за Android и iOS - VivaBeat, ще си оспорват първенството в няколко категории. Играта включва действие в три части  Песен, Пътуване и Споделяне, и няма нищо по-лесно от това да се логнеш и да спечелиш, достатъчно е да имаш профил във Facebook и да си фен на добрите пътешествия, подплатени с качествен саунд.
 
Желанието на организаторите е да срещнат непознати хора със сходни интереси. Община Банско и "Бохемия фестивалс" също правят чудеса за благото на младите технологични гении и покорители на света. Така че, скачай на влака и право нагоре към върховете и победите.
 
Изтегли VivaBeat за Android от ТУК, за iOS ТУК.
Новини за феста - тук