ПАРТНЬОРИ

НАЧАЛОПАРТНЬОРИ
ВИЕ СТЕ ТУК

Peika.bg - (не)обикновени пътешественици, които обичат да скитат по пътищата на планетата, да хапват и пийват местни специалитети, да посядат на пейки с хубави гледки и да правят планове само за да има какво да нарушават после. Пишете на info@peika.bg, ако знаете някое прекрасно кътче, което са пропуснали, ако не сте намерили това, което търсите, или ако искате да споделите нещо за пътуването, за живота и за нещата изобщо.

Опознай.bg e проект за всеки, който обича да пътува и да открива нови и интересни места в страната. Най-изчерпателният каталог на забележителностите в България - с над 7 000 статии за природни забележителности, култура и изкуство, атракциони, събития, места за забавления и подслон и много други.

Метрореклама – компания за реклама извън дома, която няма аналог в българското медийно пространство. Предлагаме най-голямото многообразие от канали за външна реклама, координирани от един рекламен оператор. Чрез комбинираното им използване се постига най-ефективен контакт с целевата аудитория – рекламно послание достига до потребителите на всеки етап от престоя им навън. Разполагаме с богат набор от средства за комуникация – съвременни рекламни съоръжения, разположени на атрактивни локации, поддържани в изряден вид. Непрекъснатият мониторинг във всички фази на проекта е стандарт за нас и гарантира, че рекламата ще изглежда безупречно през целия период на кампанията. Тясното взаимодействие със стратегическите ни партньори, „Билборд” и „Дедракс”, ни дава още едно голямо предимство – възможност за производство на рекламните визии и комплексна услуга при най-изгодни условия за нашите клиенти. Което не би означавало нищо без коректното и експедитивно обслужване, с което сме свикнали да се грижим за тях.

MySound.bg е един от най-четените уебсайтове за авторски музикални новини, снимки и репортажи за всички стилове и изпълнители.
Много повече от списание за мода и начин на живот - EVA е различно и стилно издание, което разглежда не само темите за последните модни тенденции, кътчета за отдих и вдъхновение, най-горещи събития и личности, а и представя от друг ъгъл популярни лица и техния живот. 

“Монитор” излиза, за да възроди идеала на независимия печат в България. Създаден е от членовете на пресгрупата, основали вестниците “168 часа” и “24 часа”. Електронното издание закъсня само с два месеца след излизането на първия брой на вестник "Монитор". За първи път то можеше да бъде видяно в Интернет на 7 декември 1998 година. Много бързо неговата популярност го изведе на челно място в българското електронно информационно пространство. Нов дизайн на "Монитор" беше предоставен на читателите ни в началото на юли 2004 година. Ползването на модерни технологии и високата скорост на достъп до сърверите ни привлякоха още много читатели. За кратко време нашата статистика вече сочи над 600 000 хита на ден.  

Динамичното му развитие, социалната му ангажираност и модерна графика го превръщат в най-тиражния национален всекидневник в страната. “Телеграф” е вестник за новините, такива каквито са, написани кратко, точно и ясно. В петък, като приложение, вестникът излиза с луксозна книжка с всички ТВ програми.  Забележителното при него е, че той не просто успява да увеличи среднодневния брой на читателите си, но и вече видимо променя състава на таргета си. Данните от най-новите проучвания показват, че “Телеграф” е вече най-големият национален политематичен всекидневник, с променена качествено аудитория. 
ViewSofia е сайт за изисканата градска аудитория на космополитна София. Категориите в него предлагат достоверна информация за най-доброто от градския стил на живот и възможности за забавления, пътуване, мода и дизайн. 
ViewSofia ще ти помогне да организираш своето свободно време - в сайта ще откриеш най-добрите магазини, фитнес и спортни центрове, басейни, спа центрове, козметични салони, туристически агенции, ресторанти, клубове, уикенд пакети – всичко, което пожелаеш. Допълнителните категории като TOP SALES и INDEX ще те ориентират в последните събития „на сметка” и разбира се къде да ги намериш. 
ViewSofia е всичко, което модерната софийска градска бохема иска да знае. Това е смисъла да бъдеш тук. Сигурни сме, че ще ти хареса.
Целта на Stand.bg е да поднася на своята аудитория актуална информация около всичко случващо се в българското културно пространство. Освен това порталът ще отразява и събития, протичащи в световни културни центрове като Ню Йорк, Берлин, Париж, Лондон и т.н. 
Екипът на сайта се съсредоточава върху случващото се в областта на музиката, киното, театъра, литературата, визуалните изкуства и модната индустрия. В сайта е намерила място и рубрика за новостите в света на технологиите, тъй като те в голяма степен са обвързани със съвременната култура.

Добре дошъл в света на танцовото, музикално и театрално изкуство! 

Зад www.artualno.info стои екип от ентусиазирани приятели, които заедно решават да съберат парчетата от културния живот на България и да ви предоставят актуална информация от една немалка част от света на изкуството – танц, музика и театър.