СЪБИТИЯ

НАЧАЛОСЪБИТИЯ
ВИЕ СТЕ ТУК


КОМЕДИЙНА БИТКА НА ІІІ ЕТАЖ! 

 
Ако и вие сте от  хората, които НЕ се забавляват САМО на 1-ви април, значи следващата покана е точно за ВАС!
За първи път в България – Битка между титаните на КОМЕДИЯТА, с претенции за най-щурата ВЕСЕЛБА за годината! На 4 април, ПЕТЪК, от 20.00 часа, екипите на "III етаж" и „Ивент Зона” ни канят на комедийно съревнование между професионалисти и не дотам професионални присмехулници!  Всички са поканени!
Какво е една дата в годината, когато КОМЕДИЯТА наднича зад всеки ъгъл?! Колко е важно да БЪДЕШ сериозен е въпросът, който гениалният Оскар Уайлд е задал преди век, а организаторите ни предизвикат да му отговорим днес. ВЕСЕЛИЕТО и ЗАБАВАТА са най-добрият начин да отпразнуваме края на работната седмица и да поставим началото на сезона на доброто настроение и вкус.
 
Водещ на шоуто ще бъде младият, самороден stand-up comedy талант J.R. (Жоро Руснака), дългогодишен състезател в тежка категория хумор, сатира и забава, който ще впечатли гостите с комедийните си монолози. Форматът е съставен от кратки Stand-up монолози, съдържащи битови проблеми и случки - до болка познати на всеки от ежедневието ни.
Комедийната вечер  на "III етаж" ще се състои в няколко кръга: В първи рунд участниците ще се представят с най-доброто от себе си, във втори рунд те ще импровизират в скечове по двойки, а в третият – ще импрозвизират според желанията на публиката. В края на шоуто журито ще обяви победител. Атмосферата ще се нажежи допълнително от популярни музиканти.
 
Сигурно се чудите какво е „III етаж”? Накратко, заведение в София, по надълго и широко – едно от местата в града, които предлагат нещо специално и различно. Встрани от шумния център и лудия трафик на София, "III етаж" те "пренася" сред простора на Витоша или те "отнася" с морски дух и настроение докато отпиваш от коктейла си на просторната тераса, която е мислена и като музикална сцена. Заведението е проектиран като апартамент, където всеки има свой кът за отмора и веселба. 
 
Казват, че изкуството на хумора е талант, който малцина притежават, но дали наистина е така?! Ела и измери своето чрез усмивкометъра на участниците!  

Телефон за резервации: 089 552 7239
Адрес: Ломско Шосе 2А, Търговски Център Надежда, на 3 етаж, метростанция "Хан Кубрат"
https://www.facebook.com/events/1419191025001562/?context=create&source=49