СЪБИТИЯ

НАЧАЛОСЪБИТИЯ
ВИЕ СТЕ ТУК


Dance Your Fritz

with

Jojoflores, Gabriel Belmudes

Нон-стоп уикенд парти на плажа на Варвара!

И този сезон, Wake up Varvara кани лятото и най-силните посланици на танцовата музика на българското Черноморие! 

Слънцето вече щедро разплисква вълните и е факт, че колкото по-жарки са дните на плажа, толкова по-дълги са летните нощи. 

4, 5 и 6 август са датите за Wake up - 2017! Каним те да ги изтанцуваме заедно с Jojoflores и Gabriel Belmudes - тазгодишните хедлайнери на фестивала. Ramsey Hercules Live, Ilko, jijo и Ihou допълнително ще нагорещят мястото, в един безспирен 36-часов шеметен пир на брега на морето.

Специално за любителите на звездни сияния и чуждоземни знаци, е обособено място за 100 палатки, в близост до плажа. Имаме още един коз за вас, приключенци – за периода на фестивала Wake up Varvara, предвижда микробус, който ще върви по маршрута – Лозенец-Варвара, на всеки кръгъл час ДЕНОНОЩНО!

Крайбрежието и тази година ще бъде весело, шумно и наситено с адреналин! Лазурната Варвара вече посреща най-нетърпеливите от нас, и fritz-kola пътува натам, за да те посрещне и зареди с #Яко кофеин!, когато пясъкът запари под краката ти.

Предварително можете да закупите пакетни билети за целия уикенд на цена от 20 лева, а за желаещите да къмпингуват с уикенд билет за партито, цената е 30 лева. 

Вход за един парти-ден на място: 15 лева
Билети: ТУК

Парти карта: