СЪБИТИЯ

НАЧАЛОСЪБИТИЯ
ВИЕ СТЕ ТУК

TOUCH AND GO С ПЛАЖЕН КОНЦЕРТ В СВЕТИ ВЛАС!


На 26-ти юли музикалната атмосфера на плажа в комплекс Casa Real, Свети Влас ще пренесе гостите с танго-стъпка в Харлем с британците от Touch and Go!
 
Ванеса Ланкастър (Vanessa Lancaster) и Джеймс Линч (James Lynch) носят със себе си неповторимо усещане на една различна реалност, романтична посвоему. Гласът на Ванеса и тромпетът на Джеймс не могат да бъдат объркани с други. Кадифеният плътен тембър на вокалистката е неповторим в комбинация с джаз звученето на тромпета.
 
Повлияни едновременно от Louis Armstrong и The Champs, през 1998 г. Touch And Go създават сингъла Would You…?, който достига № 3 в британските класации, а скоро след това става световен хит. Албумът I Find You Very Attractive излиза скоро след това, в който са включени и супер успешните сингли Straight To Number One, So Hot и Tango In Harlem.
 
Концертът на 26-ти юли ще бъде не къде да е в Свети Влас, на плажа на комплекс Casa Real, създавайки повече от лятно настроение. Подгряваща група на британците ще бъдат Rnblicious - Mey & Alex – Маги Алексиева  и Александър Славчев. Те са млади български изпълнители, познати на публиката с таланта и страхотните си гласове. 
 
Можете да закупите билети за събитията в мрежата на Eventim на цена от 40 лв. и на място. Event Zone предлага на почитателите на Touch and Go и VIP билети за събитието. Те включват осигурено седящо място (барбарон и маса), алкохолна и безалкохолна напитка, енергийна напитка, ядки и плодове.  Ексклузивният пропуск към една незабравима вечер може да закупите на цена от 60 лв. VIP билетите за събитието са с ограничена бройка.

Очакваме ви за джази уикенд през юли с Touch and Go!

 
Повече информация на:
http://www.eventzone.bg/
http://theloungebar.eu/