ПАРТНЬОРИ

НАЧАЛОПАРТНЬОРИ
ВИЕ СТЕ ТУК

Израелското посолство в София е посветено на насърчаването на дипломатическите отношения, икономическия растеж и приятелството между държавата Израел и България.
Двунационалната търговско-промишлена палата България-Израел подкрепя и укрепва търговските и икономически отношения и братство между държавата Израел и Република България.

Организация на евреите в България „Шалом” е независима, непартийна, доброволна, демократична, обществена и самоуправляваща се организация на евреите в България, която обединява Регионалните организации на евреите „Шалом” в 16 града на страната. Тя е наследник на Консисторията (1920-1957 г.) и на Обществената културно-просветна организация на евреите в България (1957-1990 г.).

Вече можете да вземете билети за концерта на Ясмин Леви и от мрежата на Ивентим. Кликнете тук.

Институт Сервантес е обществена институция, създадена през 1991 г. в Испания с цел да подпомага обучението по испански език и разпространението на испанската и испаноамериканската култура. Седалищата на института се намират в Мадрид и в Алкала де Енарес (родното място на писателя Мигел де Сервантес). Понастоящем Институт Сервантес има 87 центъра, разположени в 44 държави на петте континента.

"Аз Обичам БГ" е фондация, която е създадена и работи за българската нация. Целта на фондацията е свързването и обединението на общите ни сили в подкрепа на нашите граждани, така че да живеят по-добре в уникалната ни страна.

"Застрахователно дружество ЕВРОИНС" АД  e една от първите застрахователни компании в България получила лиценз за Общо застраховане по новия закон за застраховането от 1998 год. От създаването си "Застрахователно дружество ЕВРОИНС" АД  работи с постоянен екип от мениджъри и служители, благодарение на които дружеството успя да затвърди позициите си на една от водещите компании на общозастрахователния пазар в България.
ЕВРОИНС е официален застраховател на Bansko Beat Music Experience.

Българската Национална Телевизия е основана през 1959 г. Официалното й откриване е на 26 декември същата година. Към настоящия момент Българската Национална Телевизия осъществява своята дейност по силата на Закон за радиото и телевизията, обнародван в бр.138 от 1998 г. на "Държавен вестник".  Тя е национален обществен телевизионен и далекосъобщителен оператор. Десетилетия наред Първа програма е символ на стойностни новинарски, актуално-публицистични и художествени предавания.  БНТ продължава да изпълнява своята функция на обществена медиа чрез 24-часовата програма "Канал 1" и сателитната програма "ТВ България".

Jazz FM звучи от 2001 година и е единственото в България, което излъчва най-доброто от джаз, соул, блус, фънк и световната музика. Под мотото „Защото музиката има значение" програмата представя както утвърдени хитове, така и най-новата музика. Jazz FM излъчва ефирно в София на честота 104 MHz, разпространява се по интернет, сателит и по кабелните мрежи.

Класик ФМ Радио започва да излъчва на 19 декември 1994 година. Това е първата и единствена радиостанция за класическа музика в България. Излъчва заедно с програмата на радио Нова Европа.В момента излъчва на честотата на радио Алма Матер с обща програма „Алма Матер – Класик ФМ".
Класик ФМ радио е организатор на много концерти и на ежегодния цикъл: "Концертмайсторите". Класик ФМ радио е организатор на "Европейски музикален фестивал" в пет града на България - София, Пловдив, Плевен, Русе, Варна. Класик ФМ радио има собствен оркестър.

Фриц кола е една сбъдната мечта на двама приятели – Мирко и Лоренц, които решават да произведат най-добрата кола и през 2002 година създават своята успешна бизнес-концепция. За лого на марката използват своите образи, а името подбират, разпитвайки минувачите пред голям търговски център. Първите 170 каси Фриц кола виждат бял свят на 30 януари 2003 г. През 2010 г. fritz-kola GmbH печели Хамбургската награда за предприемачи в категорията „Дебют на годината”. Фриц кола залага на качествени съставки за напитките от богатия си асортимент – естествен кофеин, стевия, прясно изцеден сок и естествени аромати и оцветители. Цялостната политика на фирмата е ориентирана към екологичност, устойчивост и разумно използване на ресурсите. 

Метрореклама – компания за реклама извън дома, която няма аналог в българското медийно пространство. Предлагаме най-голямото многообразие от канали за външна реклама, координирани от един рекламен оператор. Чрез комбинираното им използване се постига най-ефективен контакт с целевата аудитория – рекламно послание достига до потребителите на всеки етап от престоя им навън. Разполагаме с богат набор от средства за комуникация – съвременни рекламни съоръжения, разположени на атрактивни локации, поддържани в изряден вид. Непрекъснатият мониторинг във всички фази на проекта е стандарт за нас и гарантира, че рекламата ще изглежда безупречно през целия период на кампанията. Тясното взаимодействие със стратегическите ни партньори, „Билборд” и „Дедракс”, ни дава още едно голямо предимство – възможност за производство на рекламните визии и комплексна услуга при най-изгодни условия за нашите клиенти. Което не би означавало нищо без коректното и експедитивно обслужване, с което сме свикнали да се грижим за тях.

Actualno.com е независима новинарска медия, която вече 11 години цели да прави качествена журналистика с медийна етика, представяне на различни гледни точки, най-актуалните новини от деня и полезно съдържание от надеждни публични източници. Търсим справедивата страна на новините и насърчаваме добрите инициативи и практики, подкрепяйки ДОБРАТА НОВИНА. Поддържаме авторството и независимата гледна точка, като насърчаваме млади таланти и ги каним в нашите сайтове.

Sofialive.bg е онлайн издание за градска култура, забавление и стил на поведение. Независима медия от нов тип – с модерна визия, умерено позитивна, искрена, спонтанна. Електронно издание, което разчита на авторски текстове, адекватни коментари и умело защитени тези; на свеж и достъпен език; на интересни и непреекспонирани лица; на стилни фотосесии. Moбилното приложение на Sofia Live е полезен гид за културно-активните граждани, а също и за любителите на хубавата кухня.